WeCreativez WhatsApp Support
نیاز به مشاوره دندانپزشکی داریم پیام بدهید
سلام چطور میتوانم کمکتون کنم؟

علل قرمز شدن لثه کودک

علل قرمز شدن لثه کودک

خرداد ۱۷, ۷۸۲0مطالب آموزشی

علل-قرمز-شدن-لثه-کودک.jpg

بررسی علل قرمز شدن لثه کودک

وقتی صحبت از سلامت دندانهای کودک به میان می آید باید به وضعیت لثه های کودک هم توجه ویژه داشت. در بسیاری از موارد لثه ها که بافت های حمایت کننده دندانها هستند دچار مشکلاتی هستند که نادیده گرفته می شوند و می توانند برای کودکان و نوجوانان مشکلات زیادی ایجاد کنند‌. در این مطلب از سایت دکتر فرنوش پیکانپور بهترین دندانپزشک کودک اصفهان علل قرمز شدن لثه کودک را مورد بررسی قرار می دهیم.

تجمع پلاک های میکروبی

مهمترین مساله تغییر رنگ لثه ها است. اگر کودک یا نوجوان مرتب مسواک نزند و روزی دوبار دندانها را تمیز نکند پلاک های میکروبی که روی دندانها جمع می شوند سمومی تولید می کنند که باعث نرم شدن لثه ها و التهاب آنها می شود. جرم روی دندانها و پلاک های میکروبی که تمیز نشوند باعث قرمز شدن لبه های لثه و التهاب آن می گردند که با افزایش التهاب ممکن است لثه تحلیل برود و این تحلیل بازگشت ناپذیر است. در صورت وجود این مشکل باید سریع جرم گیری و تمیز کردن پلاک های دندانی توسط دندانپزشک متخصص کودکان برای کودک یا نوجوان انجام شود.

لازم به ذکر است هر تغییر رنگی جرم نیست و والدین باید حتما با دندانپزشک متخصص کودکان مشورت کنند و کودک معاینه شود.

وجود دندان عفونی

مورد بعدی التهاب های لثه به دلیل دندان عفونی است. اگر دندان کودک دچار پوسیدگی شدید باشد و دچار آبسه شده باشد لثه قرمز رنگ می شود و دچار التهاب می شود و در مراحل بعدی خروج چرک از لثه اتفاق می افتد و ممکن است شما آبسه ای که شبیه یک جوش چرکی است در لثه ببینید.

دستکاری لثه ولپ

گاهی کودکان به خصوص کودکان کم سن تر بعد از کارهای دندانپزشکی مخصوصا وقتی بی حسی هنوز کامل از بین نرفته باشد با دست لثه خود را دستکاری می کنند و باعث قرمز شدن و زخمی شدن و التهاب لثه اطراف روکش ها و ترمیم ها می شوند. بنابراین باید والدین مواظب باشند که بعد کار دندانپزشکی لثه دستکاری نشود و همچین کودک لپ خود را گاز نگیرد.

علت خونریزی لثه در کودکان | دکتر فرنوش پیکانپور | بهترین دندانپزشک کودک اصفهان

وجود ویروس ها

برخی ویروسها مثل ویروس تبخال اولیه می توانند باعث قرمز شدن گسترده لثه های کودک شوند ابتلا به این ویروس همراه با تب و کاهش اشتهای کودک می باشد در صورت دیدن این حالت باید اول از همه وسایل کودک مثل لیوان و قاشق و بشقاب را از سایر اعضای خانواده جدا کرد و برای کاهش تب از استامینوفن استفاده کرد و مایعات زیاد که خنک باشد و بستنی به کودک داد. دهانشویه شربت دیفن هیدرامین و یا ترکیب دیفن هیدرامین و آلومینیوم ام جی و مالیدن آن روی لثه ها کمک کننده است. طول درمان این ویروس ده الی ۱۴ روز است.

بیماریهای پریودنتال

علاوه بر موارد بالا بیماری های ژنتیک لثه ها و استخوانهای اطراف دندانها که اصطلاحا بیماریهای پریودنتال نامیده می شوند. در درصد کمی از افراد ممکن است مشاهده شود که تشخیص آن بر عهده متخصص دندانپزشکی کودکان و متخصص بیماری های لثه است.

توجه : مطالب سایت توسط ادمین سایت گردآوری شده است. قبل از بهره برداری از مطالب حتما با دندانپزشک خود مشورت نمایید.

صفحه اینستاگرام دکتر فرنوش پیکانپور بهترین دندانپزشک کودک اصفهان


مطالب پیشنهادی برای مطالعه بیشتر :


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *






تماس با دکتر فرنوش پیکانپور

جراح دندانپزشک

کلینیک دندانپزشکی لقمان : اصفهان، سه راه ملک شهر، جنب کلانتری 19


تماس همراه

۰۹۱۲۰۵۶۶۷۰۳



روزهای حضور

هماهنگی قبلی با شماره تماس



دکتر فرنوش پیکانپور دندانپزشک اصفهان
دنبال کنید

شبکه های اجتماعی ما را

اینستاگرام ، واتساپ و مکان یابی با گوگل مپ



کلیه حقوق این سایت برای خانم دکتر فرنوش پیکانپور محفوظ می باشد.

لوگو دندانپزشکی بهترین دندانپزشک کودکان اصفهان دکتر فرنوش پیکانپور

تمامی حقوق این سایت متعلق به خانم دکتر فرنوش پیکانپور دندانپزشک کودکان اصفهان می باشد.